ARIKLI: BİZ ROZETE DEĞİL, VERİLEN HİZMETE BAKIYORUZ

ARIKLI: BİZ ROZETE DEĞİL, VERİLEN HİZMETE BAKIYORUZ

Bayındırlık ve  Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Esentepe- Çatalköy Belediye Başkanı Ceyhun Kırok'un daveti üzetine bölgede bakım onarım isteyen yolda incelemelerde bulundundu ve belediyenin yatırımları hakkında bilgi aldı.

Bakan Arıklı, Bahçeli sakinlerinin  talebi olan 3,5 km'lik yolun bakım ve onarımını, Çatalköy-Esentepe Belediyesi ile ortak yapma kararı aldıklarını belirterek "Ekibimiz pazartesi keşif çalışmları yapmak için burada olacaktır" dedi.

Bakan Arıklı, parti rozetine bakmadan yardım talep eden veya işbirliği öneren tüm belediyelere destek verdiklerini söyleyerek, "Ceyhun Başkanı göreve geldiği andan itibaren yakından takip ediyoruz. Çok güzel icraatlar yapıyor. Bahçeli köyünün su deposunu ve kanserojenli boru hatlarının değişmesi ve belediyeye yeni iş araçları alması takdire şayan icraatlardır. Kendisini tebrik ediyoruz. Biz Yerel Yönetimlerde reform yaparken bazıları belediyelerin batacağını söylemişlerdi. Bakın bugün maaş ödemesi yapamayan tek bir Belediye bile yok. Belediyeler artık yatırım yapabiliyorlar. Esentepe-Çatalköy Belediyesi ile sadece yolların bakım, yapım ve aydınlatılmasında değil daha pek çok konuda işbirliği yapacağız" dedi.

KIROK: YATIRIM YAPAN BİR BELEDİYEYİZ

Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı Kırok ise göreve geldiği bir yıllık süre içerisinde Belediyenin sorunlarını, özellikle de maaş ve yatırımları bir tamam ödendiğini ve şu anda hiç bir yere borcunun kalmadığını söyledi. Kırok, "Artık yatırım yapan bir Belediyeyiz. Bahçeli köyünün su deposu başta olmak üzere bir çok sorununu çözdük. Devamı gelecek" dedi.

Print
Yayınlanma tarihi: Oca 22, 2024,
Haber Kategorisi: Haberler, Karayolları Dairesi,
Yorumlar: 0,
Etiketler: