BAKAN ARIKLI 4.5G’Yİ TEST ETTİ

BAKAN ARIKLI 4.5G’Yİ TEST ETTİ

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Telsim’in İlk Dijital Deneyim Merkezi’ni ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, kendisinin bakanlığı döneminde ve gayretleriyle 4.5G ve 5G projesini gerçekleştirmekten dolayı mutluluk duyduğunu vurguladı. Merkez’in açılışı sırasında yurtdışında olduğu için ziyaretini Telsim’e bir gün gecikmeyle yaptığını ifade eden Bakan Arıklı, hem Dijital Deneyim Merkezi için, hem de 4.5G çalışmaları için üstün başarılarından dolayı emek veren tüm Telsim çalışanlarına da teşekkürlerini sundu.

ERHAN ARIKLI: BİZ STARTI VERDİK GERİSİ SIZIN BAŞARILARINIZ

Ziyareti sırasında açıklama yapan Erhan Arıklı, 4.5G testinin kendisini çok heyecanlandırdığını, Telsim’i üstün başarılarından dolayı tebrik ederek tüm emek veren Telsim çalışanlarına teşekkürlerini sundu. Arıklı,’ “Hep birlikte ülkemizi 4.5G’ye geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz startı verdik gerisi sizin başarılarınız, çok kısa bir süre içerisinde bu noktaya gelebilmek gerçekten büyük bir başarıydı. Ayrıca burada teknolojinin son harikasını görmek beni oldukça memnun etti, oldukça mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

TELSİM GENEL MÜDÜRÜ TÜZ: ‘‘TÜM VATANDAŞLARIN DİJİTAL DÖNÜŞÜMDEN FAYDALANMASI EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZDİR.’’

Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz ise Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Araıklı’nın İlk dijital Deneyim Merkezine yapmış olduğu ziyareti için kendisine çok teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Ülkelere bakıldığı zaman artık 3G’nin olmaması gerektiğini söylüyorduk ve bize bir öncülük ettiniz, bize bir vizyon oluşturdunuz. Bu vizyon doğrultusunda ve aldığımız güçle birlikte 4.5G ile ilgili sözleşmemizi yaptık. Bakanımızın bizi desteklediği her süreçte biz elimizden gelenin en iyisini ve fazlasını yapmak için ilerliyoruz. Ülkemizin insanları bunu fazlasıyla hak ediyor.’’ İfadelerine yer verdi.

Ortaköy’deki Telsim Genel Müdürlük Binası’na ziyaretini gerçekleştiren Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’ya Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz’ün yanı sıra Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ile diğer şirket yetkilileri eşlik etti.

Print
Yayınlanma tarihi: May 9, 2023,
Yorumlar: 0,
Etiketler: